Ny hjemmeside

Hos net2web har vi udviklet din nye hjemmeside i et moderne og, ikke mindst, responsivt design. Et responsivt design betyder, at din nye hjemmeside er mobilvenlig og tilpasser sig både smartphones, tablets og naturligvis almindelige computere. Net2web har meget fokus på brugervenlighed, både for dig som ejer, men i særdeleshed også for dine kunder, som besøger siden - vores hjemmesider sørger for den optimale brugeroplevelse for alle parter.

Alle hjemmesider er bygget op omkring Wordpress CMS, hvilket betyder, at du som kunde har fuld tilgængelighed til samtlige sider på din hjemmeside, så du nemt og hurtigt kan rette i tekster, billeder, logo eller andre ting. Vi har sørget for, at du har fuld kontrol over din hjemmeside, uanset hvor du befinder dig, kan du altid logge dig på og opdatere din hjemmeside - hurtigt og enkelt.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor du også kan se nærmere på de skabeloner, vi tilbyder. Du kan se den simple fremgangsmåde på forsiden, hvor vi illustrerer den lette og hurtige vej til et super slutprodukt.

Wordpress søgemaskineoptimering

Der findes rigtig mange hjemmesider - mange flere end man kan forestille sig. En ting er fælles for alle hjemmesider, uanset hvor god og flot din hjemmeside er, så er den ikke meget værd hvis den ikke kan blive fundet i mængden. I Wordpress har vi sørget for, at alle siderne på din hjemmeside er optimeret til søgemaskinernes kriterier, og du har ligeledes mulighed for at opsætte title, meta tags og meta description på hver enkelt side, hvilket alt sammen er noget, som giver din hjemmeside en bedre placering i søgemaskinerne.

Referencer

Hils på vores glade kunder
Feriecenter Vesterhavet Image 1
Beck Marketing Image 2
IndgangIT Image 3
Ærø Olie Image 4
Esbjerg Brygge Invest Image 5
Tilmeld nyhedsbrev
Vent venligst…