SEO - optimer din hjemmeside

Mangler du tekst til din hjemmeside, så kan vi også hjælpe med det. 

Velskrevne tekster er yderst vigtige for at blive mere synlig. Google prioriterer velskrevne tekster i deres søgninger, og derfor kan det være en god idé at investere tid i at få skrevet nogle gode tekster. Hvis I ikke selv føler, at I har tiden til det, så kan vi gøre det for jer. Vi har tilknyttet en journalist, som kan gøre jeres historie spændende og indbydende - både for læseren og Google,

 

Hvis I ønsker at være meget synlige i Googles prioritering, så kan det også være en god idé at investere tid i SEO. SEO er søgemaskineoptimering der gør, at lige netop jeres side kommer længere frem i Googles søgninger. Her er der ikke kun tale om gode tekster, men der vil også være placeret udvalgte søgeord rundt omkring på siden, som Google "spiser", og dermed læser den som værende meget relevant for dem, der søger på netop det produkt eller yderlser, som I tilbyder.

Vi har også erfaring med at SEO optimere hjemmesider, og vi kan også hjælpe jer med at gøre jeres hjemmeside mere synlig, og dermed skabe mere trafik til den.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med at blive mere synlige.

Referencer

Hils på vores glade kunder
Feriecenter Vesterhavet Image 1
Beck Marketing Image 2
IndgangIT Image 3
Ærø Olie Image 4
Esbjerg Brygge Invest Image 5
Tilmeld nyhedsbrev
Vent venligst…